Wie wij zijn

Wij, Rik Binnendijk, Maaike de Lange, Frank Splinter en Vincent Oosterveld, zijn graag buiten en delen een liefde voor duurzaam eten. Met onze verschillende achtergronden in biologische landbouw, maatschappelijke initiatieven en lokaal voedsel hebben wij de Tuinders gerealiseerd. We willen graag onze kennis over de voedselketen delen en mensen ondersteunen in het zelf kweken van groenten. Op deze manier dragen we bij aan een gezonde, groene en sociale samenleving.

Gezocht: grond voor nieuwe moestuinen!

Wij zijn van mening dat iedereen in Nederland recht heeft op gezond voedsel, en dat mensen daarnaast behoefte hebben aan gemeenschap en contact met de natuur. Daarom zijn wij door heel Nederland in stedelijk gebied op zoek naar kleine percelen van ongeveer 500 tot 1.000 vierkante meter, waarop we samen met lokale bewoners een actieve moestuin gaan realiseren.

Wil je graag Tuinder worden en zie je kansen voor een tuin bij jou in de buurt? Kun je ons als particulier, gemeente of projectontwikkelaar vooruithelpen met een mooi stuk grond voor de volgende tuin? Heb je een andere vraag of leuke ideeën? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier, of mail ons via info@detuinders.nl.

Contactformulier

    En bezoek ons via:
    Facebook
    Instagram
    LinkedIn