Samen, met elkaar

Wil je graag meer leren over de oorsprong van ons voedsel? Wil je leren moestuinieren, maar weet je nog niet hoe je moet starten? Ben je graag buiten en vind je het leuk om samen te leren? Dan is de Tuinders wat voor jou.

Het idee van community staat centraal binnen de Tuinders. Samen kom je immers verder dan alleen. Het maakt niet uit wat jouw achtergrond is, en hoeveel ervaring je al hebt, als je maar samen wilt werken. Doordat de groep gezamenlijk verantwoordelijk is voor de hele tuin is er altijd wel iemand die tijd heeft om de tuin te onderhouden. Je kan dan ook gewoon op vakantie gaan zonder dat de tuin in jouw afwezigheid helemaal uitdroogt of overwoekerd raakt.

Het is een makkelijke manier om te beginnen met tuinieren. Het maakt niet uit of je jonger of ouder bent, je al wat weet of nog helemaal niks. Iedereen is welkom, en iedereen kan leren.

Aanrader, is leuk en leerzaam en de oogst is erg lekker!
Ik heb heel erg genoten van het moestuinieren dit jaar. Ik ben actief bezig geweest met een fijne groep mede tuinders. De schriftelijke informatie vond ik verdiepend. De begeleiding is interessant en praktisch. Als beginnende tuinder heb ik veel geleerd.
Ik heb zo genoten van alles wat er van het landje kwam en veel nieuwe groenten ontdekt. Vond het gewoon helemaal geweldig: goede sfeer onderling, alle benodigdheden aanwezig, goed nagedacht over het teeltplan.
Het was fantastisch. De tuin heeft ons echt goed gedaan, het was een wonder. En ik vond het een bijzondere ervaring dat je met een groep mensen heel relaxed aan zo’n mooie tuin kunt werken.
Ik heb wederom enorm genoten van de moestuincursus. Van het samenwerken in de tuin en genoten van heerlijke gezonde groenten en kruiden. Ik heb weer veel bijgeleerd, want veel was anders.
ImageImageImageImageImage